Klachten
Heeft u klachten over een van onze producten of bent u niet tevreden over de service die wij bieden? Onze service staat voorop en dus willen wij dit natuurlijk voor u oplossen!
Neem aub contact op met onze klantenservice:
 
info@mijnhuisbeveiligikzelf.nl
tel  046-8700103
fax 046-8700103
 
Om uw klacht beter te kunnen behandelen vragen wij de volgende informatie met uw klacht mee te sturen:
  • Uw naam
  • Uw adres
  • Uw telefoonnummer
  • Het ordernummer (deze staat vermeld op uw factuur)
  • De product(en) waar het om gaat
  • Een duidelijke omschrijving van uw klacht
Uiteraard doen wij er alles aan om uw klacht of probleem zo snel mogelijk op te lossen.
Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur (klik hier)
Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie."
 
 
Retourneren
Bent u niet tevreden met aangekocht product? 
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.
U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u dit kenbaar maken door het herroepingsformulier in te vullen en dit te sturen aan info@mijnhuisbeveiligikzelf.nl
U kunt het herroepingsformulier downloaden via de volgende link ( klikt hier )
Wij willen u er op wijzen dat wij een controle doen, zijn de producten beschadigd, niet in de originele verpakking en/of niet compleet dan zullen wij de producten retour sturen en het bedrag niet terug storten, de verzendkosten voor het retourneren als het terugsturen komen in dit geval voor u.
 
Beschadigingen en/of vermissingen van goederen tijdens het retourzenden (dus van u naar ons) zijn op risico van U, wij adviseren u daarom dan ook om een transportverzekering te overwegen indien het om een waardevolle zending gaat.
info@mijnhuisbeveiligikzelf.nl
tel  046-8700103
fax 046-8700103